Winna

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Ja kun päästiin alkuun...

Niin eiköhän jatketa.

Tänään oli ihan perinteistä tottistelua Winnan kanssa. Sen lisäksi tehtiin jälki ja harjoiteltiin eteenmeno liikettä. Jälkeä ja tuota eteenmenoa ollaan harjoiteltu turvotetuilla raksuilla, joten motivaatio on kyllä korkealla kun se tietää että osa päiväruuasta on maailmalla. Winna jaksoi tehdä hyvin rauhallisen jäljen. Hiukan se laiskasti jaksoi seilata askelten välillä, joten siitä joutui muistuttelemaan muutamaan otteeseen. Kuitenkin paljon parempaa kuin se hirveä hösläys mitä olen tässä pari viikkoa itkenyt.

Iltapäivätreenit vedettiin sitten koirankoulutuskentällä. Ollaan pari viikkoa käyty 'isojen' koirien treeneissä ja siellä penikka on ollut ihan kierroksilla. Siispä käytiin ihan kahdestaan kentällä tekemässä perustottista ja leikkimässä. Lihapullien voimalla W oli ihan täysillä mukana. Sen vain olen huomannut seuraamisessa että mitä paremmat herkut sitä enemmän koiran perä lähtee aukeamaan. Perusnaksuilla se pysyy minusta ihan hyvin koossa.

Leikittiin myös ja W tykkäsi siitä että oli ihan kunnolla tilaa juoksennella. Se haki todella hyvin sekä narupalloa että oli tosi innokkaana kiinni damissa! Dami oli lopussa jopa parempi kuin narupallo, joten ainakin se työ on tuottanut tulosta. Näin päiväseltä kentän läheisyydestä kuului myös paljon hassuja ääniä, joten oli hyvä kuulostella niitäkin.

Sellaista siis tänään. Huomenna on riistapäivä ja isojen koirien treenit. Variksen taidankin laittaa saman tien parvekkeelle sulamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti